Евродепутатът Радан Кънев по БТВ за евентуалната нова коалиция: За мен при

...
Евродепутатът Радан Кънев по БТВ за евентуалната нова коалиция: За мен при
Коментари Харесай

Радан Кънев: Политическа коалиция между ГЕРБ и ДБ не е възможна

Евродепутатът Радан Кънев по БТВ за възможната нова коалиция: 

" За мен при всяко състояние усилването на това обединяване след тези изборни резултати е най-важното. Не е лека задача, това лишава време, само че и по този начин ще се развие. 
Политическа коалиция сред ГЕРБ и Демократична България не е допустима. Ние сме споделили на гласоподавателите, че такава коалиция няма да има, провели сме една предизборна акция, която не беше сполучлива. При това ниско равнище на изборна интензивност има един разочароващ резултат. Трябва да има непрестанен контакт с хората, които вършат изборите на терен. 

Ако един претендент е купувал гласове със свои пари, той би трябвало да ги избие в границите на мандата. Той би трябвало да обезпечи обири, които да надвишат милионите, които са изхарчени за пазаруване на гласове. Но това даже не е нормалния случай. В нормалния случай зад претендента, за който се купуват гласове, стои олигархията, мафията и проведената престъпност и тези хора си чакат рестото, да им се овъзмезди тази инвестиция с корупция, с беззакония, с липса на гонене на проведената престъпност. Това е цена, която аз като политик не бих платил. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР